Kun jij

  • Al fietsend visueel inspirerende verhalen maken?
  • Omgaan met ambitie en de vrijheid om te maken wat jij wilt? Misschien kun je ons dan helpen in de transitie van R&D start-up naar Productie Scale-Up. Samen realiseren we een product introductie die wereldwijd gaat opvallen maar vooral heel veel inspirerende fietsverhalen gaat opleveren.
  • Jouw creativiteit investeren in een merk met een uniek product, unieke verhalen en legio kansen? Wij zoeken een assertieve Mediamaker die liever buiten gaat fietsen en filmen dan zijn talent te verdoen in een minder avontuurlijke baan.
  • Al filmend of fotograferend een dikke GRAVAA Cervelo Aspero-5 rijden en/of racen?

Over GRAVAA

GRAVAA is een innovatief bedrijf in de wielersport. Ons gepatenteerde Kinetic Air Pressure System (KAPS) gaat na 6 jaar R&D, waarvan twee met Team Jumbo Visma / Visma Lease a Bike, in 2024 in Eindhoven in serie productie.

Met een GRAVAA systeem in het wiel kunnen fietsers tijdens het rijden hun bandendruk aanpassen. Wat zorgt voor unieke verbeteringen van efficiëntie, comfort, snelheid en controle. 

Het GRAVAA systeem biedt direct voordeel en past in de meeste wielen en fietsen. Daardoor is het product zeer geschikt voor gevestigde wiel- en fietsfabrikanten om hun top-end aanbod nóg beter te maken.

Ons doel is om een vertrouwde OEM-leverancier te worden voor deze gevestigde wiel- en fietsfabrikanten en fietsers wereldwijd te laten profiteren van ons bandendruk systeem. Jij neemt daar leiding in. 

Wij zijn een nieuwe fase in gegaan waarin we van productontwikkeling naar serieproductie gaan, met een nieuwe fabriek in Eindhoven. Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een fietsende Mediamaker met digitale marketingambities om ons team te versterken.

Name
Max. file size: 32 MB.

De functie van Fietsende Mediamaker

Als Fietsende Mediamaker bij GRAVAA ben je onderdeel van ons Marketing & Event team. M&E is verantwoordelijk voor het creëren van leuke, inspirerende en boeiende visuele content die ons merk en product tot leven brengt. Jullie ontwikkelen campagnes die onze doelgroepen aanspreken en onze merkbekendheid vergroten. Het is een extra mooi als jij M&E kunt ondersteunen of zelfs leiden in het bedenken, filmen, en bewerken van video’s die de voordelen van ons systeem demonstreren en de avonturen van onze eerste early adaptors en het M&E team vastleggen.

 

Profiel van onze gewenste Fietsende Mediamaker

Vooral: je weet hoe je een verhaal kunt vertellen dat mensen raakt en inspireert.

Creatief, passie voor fietsen en digitale marketing, ervaring met fotografie en/of videoproductie, handig met bewerkingstools. Dat spreekt voor jou voor zich.

 

Hoe verkoop jij jezelf aan ons

  • Diploma’s maken voor deze functie weinig indruk, resultaat, motivatie of ervaring in een soortgelijke functie wel.
  • Goede beheersing van productie en bewerkingstools zoals Adobe Premiere Pro, Lightroom en/of After Effects;
  • Aantoonbare ervaring met sociale media platforms en digitale marketingstrategieën;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Door te laten zien dat je aansprekende media kunt maken tijdens het fietsen.

 

Wat biedt GRAVAA?

Een ambitieuze omgeving met volop ontwikkelkansen. Collega’s beschrijven de sfeer als prettig en spannend vanwege de ongekend grote potentie die nog niet ten volle benut wordt. We werken in een informele sfeer binnen een 15FTE (en groeiend) team, waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd en waar je je verder kunt ontwikkelen. Je verdient een marktconform salaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De vacature is voor 40 uur per week. Met enige regelmaat ga je met een deel van het team in het weekend op pad of avontuur. Op de agenda staan onder andere event zoals het WK Gravel Expo, EuroBike (Duitsland), The Traka (Spanje) of Unbound (USA).